Project Description

Gyakori székelési inger

  A gyakori székelési ingernek számtalan oka lehet. Okozhatja aranyér, és számtalan más is. Javasolt háziorvoshoz fordulni.

  Alhasi műtétek következménye is lehet. Nehéz megkülönböztetni a szél és széklet ingert. Ez idegen szóval a szenzoros rendszer rendellenes működését jelenti. Mit tehet az, aki ebben a helyzetben van. Természetesen javasolt az intim torna. Na nem azért, mert nekünk “mindenről ez jut eszünkbe”, hanem azért mert segít.
  A tréning során, és aztán a torna javítja a motoros működést (erő, állóképesség, gyorsaság, mozgáskoordináció), ami azt jelenti, hogy egyre jobban tudjuk mozgatni izmainkat, amely számtalan további előnyös változást eredményez. (Ez ugye a központi idegrendszertől a perifériák felé (izmok) irányul.
  Másik előny, hogy a torna javítja a szenzoros működést, vagyis egyre jobban, érzékenyebben, differenciáltabban érzékelünk, vagyis egyre inkább tisztában vagyunk azzal mi is történik a gát tájékán velünk. (Ez pedig a perifériáktól (izmok) a központi idegrendszer felé  irányul.

  Valaki azt mondta: “Érezd jól magad, kétféle értelemben is”. “-Legyél jó kedvű, -Érezd jól, mi is van benned, mi is történik veled.

  Segít rajta az Intim Torna?

  Egyértelműen igen. Minden olyan esetben, ha van valamilyen agy-izom kapcsolat segít. Amit javítunk javul. A torna gyakorlatainak egy része segít egyre jobban “végezni”, a mások fele segít egyre jobban “érezni”.

  “Jobb, ha az öröm mozgat”

  (Rosszabb, ha a fájdalom…)

  A tréningen mindenki megtanulja, miként védheti magát. Mit tegyen egy kicsit másként, mit módosítson. Mit hagyjon el.
  Neked is nyitva az út, semmi kellemetlennel nem jár, és hatalmas a haszon!
  Egyéni és csoportos órát is választhatsz, csak tanuld meg és csináld!
  A tréninget követően napi pár perc és számtalan alhasi tüneted javul, vagy megszűnik.

  Érezhetően javulnak az alhasi funkciók , mert amit használ az ember, az fejlődik.
  (Az állítás ellenkezője is igaz: Amit nem használ, fokozatosan, észrevétlenül hanyatlik.)

  Válaszd az egészséget! Jelentkezz egy tréningre!