Mindenkinek

Egy pici anatómia:

Az ember jelentős részben függőleges gerinccel éli az életét. A gerinces állatok jelentős része vízszintes gerinccel.

Az ember alhasi szerveinek súlya a medencét lezáró vízszintes zárólemezen (gát) nyugszik (többek között) az tartja. A gerinces állatoknál ugyanezt a szerepet a hasizom látja el.

Az ember életmódjától függően ez a vízszintes zárólemez és a felette levő szervek, valamint azok funkciói károsodhatnak. Ezek alul működéssel, vagy túl működéssel reagálnak. Ezek a tünetek.

Egy pici pszichológia:

Az embernek lelke van. Érzelmek sokasága van jelen. Ma már lassan átmegy a köztudatban, hogy az érzelmeknek  a fizikumunkra (hormonokra, szövetekre, izmokra) gyakorolt hatása. Ezt többféle iskola többféle szavakkal kifejezésekkel picit eltérő megközelítéssel képviseli, de fordulhat keletre vagy nyugatra az ember, nézhet időben picit vissza, vagy tekinthet távolabbra, mindenütt megjelenik valamilyen formában.

A Kriston Intim Torna felismeri ezt a lényeges elemet, és beépíti a tréning anyagába. Többek között ezért sem lehet 2-3 óra alatt megtanulni.

Egy kis mindennapok:

A család, környezet számtalan ismeretet tapasztalatot átad az együttlétek során. Jelenlegi kultúránkból hiányzik az intim területekről folytatott diskurzus. Talán egy példa segít: Az apák elmondják fiaiknak, hova vigyék az autójukat javíttatni. A fiók megkérdik apjukat: “Apa tudsz egy jó villanyszerelőt ajánlani?” De tipikusan egyik sem mondja-kérdi, mit tegyen, ha gondjai vannak, vagy csak elbizonytalanodott…

Pedig nem kevésről van szó, mindenkinek az egészségéről, a környezet egészségéről, családról, gyerekekről…

Nos azt is mondhatjuk, hogy a Kriston intim torna hiánypótló, mert segít. Neked is fog segíteni.