Intim Tornáról

Kriston intim tornáról

Ami mellettünk szól

A Kriston Intim Torna több, mint 30 éve fejlődik

 • Tréningek
  Az ajánlott trénerek több sok száz órás elméleti és gyakorlati képzés, szakdolgozat írás és védés, vizsga után kapnak jogosítványt a módszer oktatására. Rendszeres továbbképzéseken vesznek részt, az önképzés mellett, a tréningeken szerzett tapasztalatokkal is gyarapodnak.
 • Klinikai tapasztalatok
  A módszer hatékonyságát számtalan kutatás igazolja. Gyakorta orvosi ajánlásra érkeznek hozzánk a tanítványok
 • Divat lett intim tornázni
  A rendkívül jó eredményeink, és a tanítványaink életminőségének javulása azt eredményezte, hogy sikkes dolog ma intim tornázni, a régebbi szemérmesség őszinteségbe fordult át.
 • Változás
  A Kriston Intim torna hatalmas testi-lelki változásokat jelent szerte az országban azoknak, akik elvégezték a tanfolyamot, és egy életen át védik magukat, napi néhány perces tornával.
 • Névoltalom
  A több évtizedes munkásság egyik elismerése (számtalan szakmai visszajelzés mellett), hogy az “intim torna” névoltalom alá került, mert a köztudatban ez a szó (megalkotójához) Kriston Andreához kötődik. (Érdemes ezért egy kis képzavarral “tiszta forrásból) tanulni.

Beszéljük meg

Tisztelt látogató!

Az intimtorna ismertsége egyre nő, de szüleinktől, iskolában ezekről a témákról csak keveset hallhattunk. Úgyhogy teljesen érthető, ha:

Vannak kétségeid? Nem tudod, hogy segít-e ez egyáltalán neked?

Szükséged van még információra, biztatásra?

 • Hívj bátran:
  Nagy Miklós (20) 9466-065
 • Vagy írj:
  nagy.intimtorna@gmail.com
 • Vagy olvasgass még az oldalon 🙂

Eredményeink

Eredményeink magukért beszélnek

 • Több mint 30 éve fejlődő, halmozódó tudás, amelyet megkapsz
 • A trénerek folyamatos továbbképzése, amely biztosítja, hogy a legjobbat kapod
 • Kidolgozott módszertan a tudás átadására, hogy a legkönnyebben elsajátíthasd
 • A sikereknek köszönhetően ma már “divat lett intim tornázni”, neked is megadatik
 • Hatalmas testi-lelki változások a tréning alatt és után, élj vele.
 • Számtalan kutatás, klinikai tapasztalat
 • Rengeteg, elképesztő visszajelzés

Garancia

A Kriston intim torna több mint harminc éves múltra tekint vissza.

Folyamatosan fejlődik, gazdagodik.

Az országban (és azon túl is néhány helyen a világban) folyamatosan zajlanak csoportos és egyéni tréningek, amelyeknek a tapasztalatait (a konkrét nevek adatok nélkül) időnként megbeszéljük, nehezebb esetekben konzultálunk.

Csak az lehet ajánlott tréner, aki  majdnem egy éves képzés után, az elméleti és gyakorlati vizsgákon is átmegy.

Kriston Andrea egyik tömör ide vonatkozó alapvetése: “Felesleges dolgot nem tanítunk, amit viszont  tanítunk, azt mindenkinek tudnia kell!

Rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, melyek mind azt szolgálják, hogy a legjobbat kapd.

A résztvevők mindegyike megtanulja a tréning során kis apró lépésekben a teljes tréning anyagát.

Minden mozdulatot egyenként megtanulunk, begyakorolunk, és a tréning után te is megkapod írásban a te számodra kialakított gyakorlatsort.

Ha felmerült netán benned, hogy te nem vagy túl ügyes tornában, had mondjuk el itt, hogy nem kell tartanod semmitől.

Semmi nehézség nincs, nem megerőltető, csupán figyelmet igényel, és akaratot.

Hogy érzékeld mennyire jól elsajátítható, érdekességként megemlítjük, hogy kisgyerekektől egészen aggastyánokig tanítottunk-tanítunk.

A legidősebb tanítványunk olyan idős bácsi volt (jóval túl a nyolcvanon), aki a cipőjét már csak segítséggel tudta felhúzni, de a tornát minden további nélkül elsajátította.

Reméljük a fentiek neked is elég garanciát jelentenek.

Hanyast kaptak a trénerek?

A mi osztályzataink!

Minden tréningen megkérjük a résztvevőket osztályozzák a tanfolyamot 1-5 ig skálán.

Az alábbiakban az átlak eredményeinket láthatod

 • Mennyire tartottad hasznosnak a szokásokról hallottakat? 4,9
 • Mennyire tartottad hasznosnak a hallott anonim történeteket a saját magad számára? 4,7
 • Mennyire volt felkészült az oktató? 4,9
 • Mennyire volt megfelelő a környezet? 4,2
 • Ajánlaná-e ismerőseinek, rokonainak a Kriston Intim Tornát? 5
 • Hasznosnak találna-e “Ismétlő órákat”? 4,6

Tanítványaink mondták, akik már intim tornáznak:

Hogyan hat?

Komplex hatás

Vagyis több területen fejti ki hatását, több terület fejlesztésének, fejlődésének köszönhető a javulás. Talán egy régi reklám szlogennel lehet leginkább leírni, miszerint “Minden, mi adható”. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy három terület együttes változásával érjük el azt a célt, amit kitűztünk. Legyen az megelőzés, vagy tünetek csökkentése, megszüntetés, vagy nagyobb öröm, kinek mi.

Ez a három terület egymást erősíti, és itt különösen igaz, hogy az egész (változás) több, mint a részek (változásának) összege.

 • Torna (Izom növekedés, szövetek állapot javulása, szervek funkcióinak javulása)
 • Pszichoszomatika (A psziché érzelmi-lelki életünk és a fizikai állapotunk közötti összefüggések). Mitől is van…)
 • Szokásáthangolás (A mindennapi életben mit érdemes elhagyni, másként tenni, vagy elkezdeni)

Intim torna névoltalom

Jogi szakvélemény az intimtorna megjelölés névoltalmáról

“A 2016 nyarán végzett közvélemény kutatás egyértelműen azt igazolta vissza, hogy az összes megkérdezett (1000 fő) 52%-a Kriston Andreához köti az INTIMTORNA megjelölést:

Ezen felül azok a válaszadók, akik ismerik a kifejezést és tudják, hogy mit takar, még nagyobb arányban (55%) kötötték az INTIMTORNA kifejezést Kriston Andrea személyéhez:

Kriston Andrea a közvélemény kutatás adatait benyújtotta a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához, amely 220.725 lajstromszámon védjegyoltalmat adott az INTIMTORNA szóösszetételre – azaz a szóösszetétel kizárólagos használati jogát biztosította Kriston Andrea számára.

Határozatával a Hivatal elismerte, hogy Kriston Andrea az elmúlt évek kitartó használatával és reklámozásával olyan ismertséget szerzett az INTIMTORNA szóösszetételnek, amelyet a fogyasztók képesek egy szolgáltatás azonosítására használni, és amelyet a fogyasztók hozzá kötnek.

Összességében az INTIM TORNA szóösszetétel megjelölés vonatkozásában elmondható, az időben és országosan kiterjedt használat és a reklámozás következtében a fogyasztók képesek egyetlen személyhez kötni a megjelölést, így az már védjegyoltalomban részesíthető.”

Budapest, 2017.

Jogi nyilatkozat

Tisztelt látogató!

 • Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek
 • Ezúton is felhívjuk a figyelmet a rendszeres orvosi vizsgálat fontosságára
 • Kérjük továbbra is tartsd be orvosod utasításait

Kriston intim torna definició

Kicsit hivatalosan, nagyon szakszerűen

A Kriston Intim Torna: az alhas izmait, kötőszöveteit, szerveit védő egészségnevelő program nőknek, férfiaknak, gyerekeknek, megelőzési és szövetgyengeségből, keringési nehézségből illetve egyéb más funkciózavarból származó tünetek megszüntetésére, mérséklésére való törekvéssel.

“Az alhas egészségét szolgáló egészségnevelési módszer, mely a medencefenéken elhelyezkedő harántcsíkolt izmok testtudat-fejlesztő, karbantartó tréningje a kontinencia képességének fokozására, a szexuális egészségért és a medencei szervek megfelelő helyzetének megtartása érdekében, nők, férfiak, gyerekek számára, prevenciós és önrehabilitációs céllal. A szervvédelem érdekében a tréning során végzett szokásáthangolás segítségével lehetővé válik a medencei szervek működésének hatékonyabbá tétele, illetve az alhasi szervek pszichoszomatikus elváltozásainak felismerése.”

Kriston Andrea

Kriston Intim Torna hatásai

Ilyen változásokra számíthatsz

Média megjelenéseim

Csak dióhéjban azok a rendezvények, ahol találkozhattál velem

 • Nőnap Pécs Kulturális Központ 2013
 • Everness Fesztivál Balaton
 • Ridikül Pécs
 • Inkontinencia előadás Budapest
 • Egészség nap Komló
 • Egészség nap Bonyhád 2017
 • És végül a legfontosabb “megjelenéseim”: Az eddigi tréningek…

Mit fejleszt?

A tréning és az otthoni tanulás

A Kriston Intim Torna egyrészt egy tanulási folyamatból (csoportos vagy egyéni tréning), és egy otthoni rendszeres gyakorlásból áll.

A tréning alatt megtanuljuk (mindenki), a mozgás elemeit, majd az abból felépített gyakorlatsorokat, amit írásban mindenki személyre szabottan megkap a végén.

Az otthoni gyakorlás során (amihez az elején jól jön az írásos segítség, aztán már természetes nem lesz rá szükség) mindenki a saját tempójában végezhet az erősítést, saját egészségének megóvását, javítását.

Hasznosítja azokat az anonim történeteket is, amelyeket a tréningen hall.

További segítséget jelentenek azok a tanácsok, amikkel csökkentheti a mindennapok ártalmait, és picit módosítva a szokásain sokat segíthet magán, ill. segíthet ezt elterjesztve szeretteinek is.

Mindezek után miben is jelenik meg a változás?

 • Növekszik az alhas izmainak ereje. Minek? Pl. javul a megtartás képessége, és az örömszerzésben is számtalan előnye lesz akár nőkről, akár férfiakról van szó.
 • Növekszik a gyorsaság (lassúság) is. Minek gyorsaság? Pl. Azért, hogy olyan gyorsan összehúzhasd az alhas különböző izomcsoportjait, amilyen gyorsan csak akarod. Hogy minek a “lassúság”. Pl. azért hogy ne szaladj előre a partnereddel való együttlét során.
 • Növekszik az állóképesség is. Minek? Hogy tovább bírd. Akinek gondjai vannak a visszatartással, az  hosszabb ideig tudjon visszatartani. Egy másik értelme és haszna, aki állóképesebb: Az hosszabban képes állni.
 • Növekszik az ügyesség: Minek? Hogy jobban belakjuk az alhas területét. Hogy jobban kontrolláljuk, mi is történik bennünk, velünk. Hogy magabiztosabban érzékeljünk. Hogy magabiztosabban mozgassunk-mozogjunk.

10 hetes szakszerű gyakorlás után 10X olyan erős lehetsz. Nem csak te veszed észre;)

Reméljük, hogy  érzékelhető, hogy egy tervszerű gyakorlatsor, megtanult mozgás célszerűen végezve milliószor több, mint a spontán szorítgatás, amit néhányan “intim torna” címszóval végezgetnek.

Panaszok, amelyeken segíthetsz

Intim panaszok

Rólunk mondták

Rólunk írták. Azok írták, akik már intim tornáznak.

Legyen itt néhány a sok ezerből, amit egyik kedves tréner társamnak írtak.

 • Nos, vártam egy pár hetet, hogy betudjak számolni a fejleményekről. Kevesebb elméleti részre számítottam, de ez így volt tökéletes. Nagyon sok mindent helyre tett a fejemben. Sajnos korai magömlésem van, amire én mindig azt hittem, hogy csupán a berögződés miatt van, és már nem lehet javítani rajta. Hát, tudtak újat mondani a tréningen. Így, hogy jobban belelátok a lelki részébe a dolognak és tudok rajta változtatni, így már most javul a helyzet – sokkal – , hogy képes vagyok egy fejlesztendő területként tekinteni rá, és nem csak egy megoldhatatlan problémaként. Sajnos az utolsó párkapcsolatomban a szexualitás nem működött, mivel elkaptam egy enyhe gyulladást, és ez miatt én tartózkodtam a dologtól a partnerem védelme érdekében. Emiatt rengeteg bántást kaptam tőle, szinte követelve, hogy változtassak azonnal rajta, így a sok bántás hatására teljesen elidegenedtem a dologtól. Azóta úgy tekintettem a dologra, hogy a szexualitás csak egy teher a vállamon, ami majd egyszer felüti a fejét, és megint csak bonyodalom lesz belőle. A tanfolyam ezen is segített, most már képes vagyok magamra úgy tekinteni, mint aki képes ebből a sebzettségből kilépni, és dolgozni majd egy egészséges szexualitásért. Nagyon jó volt, hogy nem rohantunk a tornával, hanem kellemes tempóban, folyamatosan fejlődve vettük végig, így amikor lemaradtam is kicsit, akkor is egyszerűbb volt behozni. Őszintén, fogalmam sem volt, hogy mi lesz ezen a tréningen, de reménykedtem benne, hogy hasznomra lesz, és lett is. Ezt a képzést mindenkinek szívesen ajánlanám, és biztos, hogy más – problémáikkal érkező – emberek körében is javasolni fogom a tréning elvégzését .
 • Számomra nagyon tanulságos volt. Remélem a gyakorlással el tudok jutni a változáshoz.
 • Fantasztikus volt, amit a tréningen kaptam. A gyakorlatok segítenek abban, hogy erősebb és egészségesebb legyek, a beszélgetések során pedig sok felismerésre tettem szert az érzéseimmel, az életvitelemmel és a múltammal kapcsolatban. A tréning utat mutatott a személyes fejlődésemhez testi-lelki szinten. Az oktatóm figyelmes, érthetően adja át a gyakorlatokat, és számos tanácsot kaptam tőle, amikkel jobbá tehetem az életemet.

Szomatoinfra

Szomato infra

Mit történik a belső szerveinkkel 18 percnyi Kriston Tréning után?
Baloldali képen a hasi szerveket látjátok nyugalmi állapotban.
A jobboldali, azaz második kép a Kriston Intim Torna “turbósító” és “erősítő” gyakorlatsora után felélénkült hasi szerveket mutatja (hüvely, méh, petefészkek, belek, hólyag, húgycső…).
Aki gyakorol, érzi a felélénkülést! Ne hagyd ki ma sem!

A képek, színek magukért beszélnek. Az eredményeink is. (Engedtessék meg egy nagyon személyes vélemény: A többi (gyógyszer, krém, ráolvasás, stb. smafu.))

Végül rólam

Üdvözöllek!

Nagy Miklós vagyok

10 éve találkoztam Kriston Andrea intim tornájával egy könyv formájában.
Később elvégeztem Andreánál a tréner képzőt, és 7 éve ajánlott tréner vagyok.

Miközben megismertem ezt a rendszert, fokozatosan kiderült számomra, hogy a módszer messze több mint torna. Egy egészségvédő program nőknek, férfiaknak, gyermekeknek. Azóta tagja lettem egy képzett, körülbelül hetven fős csapatnak, akik jogosultak Magyarországon és Európa néhány országában oktatni.

Hatalmas élmény látni azokat az abszolút pozitív változásokat, amelyeket a tréningen végzettek tapasztalnak magukon mind fizikai, mind érzelmi oldalról. Felsorolhatatlanok, azok az előnyök, amit azok szereznek, akik a tréninget elvégzik.

Tréningeket tartok Pécsett nőknek, férfiaknak, csoportos, és egyéni formában.

 • Ajánlom a tornát mindazoknak, akik egészségesek és azok is szeretnének maradni.
 • Ajánlom a tornát mindazoknak, akiknek kisebb-nagyobb alhasi problémájuk van.
 • Ajánlom a tornát mindazoknak, akik fiatalabbak, és akik idősebbek.
 • És nem utolsó sorban ajánlom a tornát azoknak, akik maguknak és párjuknak több örömet, több vágyat, több gyermeket, stabilabb párkapcsolatot szeretnének.

Tanítványaim mondták, akik már intim tornáznak:

 • Nagyon jó volt az intim torna. Nem is gondoltam, hogy ez ilyen érdekes. És tényleg hat…
 • Fogom ajánlani ezt az intim tornát. Nagyon köszönöm. Jövök még, ha lesz óra.
 • Nahát, hogy mik vannak? Nem is tudom mi volt több a nevetés vagy a sírás. De mindkettő nagyon jól esett.
 • Nem is gondoltam, hogy ez nekem is segít. Másként látom a világot!!! K. Péter
 • Kicsit sok volt a szöveg az elején. Azt hittem torna lesz, de így még jobb volt. Most már tudom, hogy torna, csak másképpen. Köszönöm szépen neked. Angéla
 • Nagyon jó hangulat volt. A történetek is hasznosak. A lányom is fog menni. Anikó
 • Az Isten áldjon meg téged, és az Andreát is…