Csoportos tréningek

A csoportos tréningeket egy adott helyre, időpontra hirdetjük meg. (nőknek és férfiaknak külön-külön) Én Pécsett és környékén tartok tanfolyamokat. (lásd itt)
(Az egyéni tréningeket egyénre szabva mindig külön egyeztetjük.)
A csoport különböző életkorú, egészségi állapotú emberekből áll. A céljaik is különbözőek lehetnek, van aki megelőzés céljából jön, van akinek panasza van, van aki csak kíváncsi.
Így mindenki a torna teljes tananyagát megkapja, és abból arra koncentrál jobban, ami őt érdekli. Ez 12 órányi idő. Én magyarázok, ti hallgattok, tornáztok.
Ruházat:
A tréningekre laza kényelmes ruházatban gyere, szabadidőruha, vagy hasonló. Zokniban vagyunk, sportcipő nem kell. A tornára biztosítunk polifoam szőnyeget. Hozz magaddal egy nagyobb törölközőt, vagy hasonlót, amivel letakarhatod. (Megizzadni nem fogunk.) Célszerű egy kis víz. Szünetek lesznek.
Hogyan folyik a tréning?
A foglalkozásokon lépésről-lépésre haladunk, a legegyszerűbb mozdulatoktól építkezünk. A tréner (mi) szövegelünk, magyarázunk a résztvevők, figyelnek, és tornáznak felváltva. Mindent alaposan elmagyarázunk, bemutatunk (már amit lehet, mert a rejtett izmaink még a tréner előtt is rejtve maradnak.) A tréning végén mindenki kap két feladatsort, rajzokkal, magyarázatokkal, amit otthon tud végezni.
Otthoni torna
Mindenki, a tréningen kapott saját “edzésprogramját” végzi saját állapota, céljai szerint. A gyakorlás hatását te is, partnered, környezeted is meg fogja érezni napokon-heteken belül.

És a végére egy kis megnyugtatás:
Senkit, semmilyen kellemetlenség nem fog érni. Nem kell elmondani, ki miért jött, nem kell levetkőzni, senkit nem kell megérinteni, és senki nem fog megérinteni. Nem fogunk faggatni senkit, ha úgy gondolod, meg sem kell megszólalnod. (Természetesen attól még megtanulod)