Project Description

Alacsony, vagy hiányzó libidó

 • Alacsony a nemi vágyad?

 • Ritkán van kedved hozzá?

 • Inkább stresszes, mint örömteli?

 • Nincs spontán merevedésed?

 • Kerülöd az alkalmakat?

A torna hatására emelkedik a szexuális vágy és teljesítőképesség. Megerősödnek a hímvessző, a végbél, a here, és a prosztata működését serkentő izmok.
Nő a potenciád mivel a férfiasságod ellátó kapilláris érhálózat átbocsátó képessége emelkedik, így több tápanyag és oxigén jut ezekre a területekre.
Javulnak az alhasi funkciók.

Az intim torna jelentős hormonális változást okoz férfiaknak nőknek egyaránt. Jelentősen emelkedik a tesztoszteron- és ösztrogénszint.
Egy negyvenöt éves férfi egy hetes intim torna után azt vette észre, hogy visszatértek az ébredéskori merevedései. Ez (is) egyértelmű hormon emelkedés jele.

Gyakorlatilag a hormonszintje a fiatalkori szintre emelkedett. (Talán ismert, hogy a férfiak huszonéves koruk elején, a nők harmincas éveik elején vannak szexualitásuk csúcsán.) A “természetes” hormon csökkenést ellensúlyozza a rendszeresen végzett intim torna. Egy női óra után két barátnő úgy búcsúzott, hogy már alig várják, hogy hazaérjenek. Ennek egyik oka a hormonális változás volt, a másik pedig szerették volna megmutatni, hogy hol, hogyan tudnak már szorítani.

A fizikai kémiai változások érzelmi lelki változásokat hoznak. Nő az önbizalmad, felszabadultabb, lelkesebb leszel az élet egyéb területein is. Beszálsz egy emelkedő spirálba.

Mik lehetnek a kiváltó okok?

 • Stressz

 • Kevés mozgás

 • Izomgyengeség

 • Rossz élmények

 • Pszichés tényezők

 • Rossz szokások


Segít rajta az Intim Torna?

Egyértelműen igen. A Kriston Intim Torna az ember anatómiára, fiziológiájára, érzelmi működésére alapul. Fizikai (erősítés, nyújtás), Kémiai (hormonok, vérkeringés), Lelki változásokat eredményez, tehát nem elvont ideák mentén működik, hanem az ember sajátját mozgósítja. Mindenkinek a saját képességei élednek újra, azokra talál rá.

És mit kell csinálni, ha nincs vágy?

Azt megtudod, ha eljössz a tornára. Sőt azt is, mit nem…

Azért arra számíthatsz, hogy a tornát ajánlani fogjuk (és képessé is teszünk rá). De ha nagyon precízen fogalmazunk, akkor a most is meglévő képességeidet hozzuk felszínre, azokat találod meg.  A nagymester te leszel.

Az alábbi képeken azt láthatod, miként módosult az alhas vérellátása néhány perces szakszerűen felépített, megtanult, és végrehajtott torna után.

Ez a lehetőség neked is megadatik.

Ugye nem akarod elmulasztani?

“Jobb, ha az öröm mozgat”

(Rosszabb, ha a fájdalom…)

A tréningen mindenki megtanulja, miként védheti magát. Mit tegyen egy kicsit másként, mit módosítson. Mit hagyjon el.
Neked is nyitva az út, semmi kellemetlennel nem jár, és hatalmas a haszon!
Egyéni és csoportos órát is választhatsz, csak tanuld meg és csináld!
A tréninget követően napi pár perc és számtalan alhasi tüneted javul, vagy megszűnik.

Érezhetően javulnak az alhasi funkciók , mert amit használ az ember, az fejlődik.
(Az állítás ellenkezője is igaz: Amit nem használ, fokozatosan, észrevétlenül hanyatlik.)

Válaszd az egészséget! Jelentkezz egy tréningre!